Andie MacDowell hala yeni zirvelere tırmanıyor

Shib

Global Mod
Global Mod
Aynı zamanda zamanda yolculuk yapan yeni Hallmark dizisi ‘The Way Home’da da rol alan MacDowell, Lazy Daisy adını verdiği kurtarma yavrusunu, geç saatlerde Paris’e olan bitmeyen aşkından bahsederken onun taşınmak arzusuyla karıştırdı. gece sesli kitap dinleme ve neden doğada olmanın onun mutlu yeri olduğu. Bunlar röportajdan düzenlenmiş alıntılardır.

Makinist ödül sezonunu kaydediyor

Oscar’lar Mart’a kadar yok ama kampanyalar başladı. Kyle Buchanan, yol boyunca filmler, kişilikler ve olaylar hakkında rapor veriyor.
  • Tom Cruise Faktörü: Top Gun: Maverick başrol oyuncusu Oscar adaylarının öğle yemeğinde göründüğünde yıldızlar şaşkına döndü.
  • Andrea Riseborough hakkında sık sorulan bir soru: En İyi Kadın Oyuncu Adayı Brouhaha Hakkında Kafanız mı Karışık? Baş sallamasının neden tartışmalı olduğunu açıklıyoruz.
  • Sundance ve Oscarlar: Bunu “CODA” festivalinden Akademi Ödülleri 2024’e kadar hangi filmler izleyebilir?
  • Yardımcı Kadın Oyuncunun Uyumsuzluğu: Everything Everywhere All at Once’da Stephanie Hsu’yu görmezden gelemezsiniz.
1

Paris’te yürüyüş

20 yaşında Paris’e taşındım ve mülkiyet diye bir şey var. Bu benim bir parçam. Ve orayı seviyorum çünkü orada nasıl yürüyeceğimi biliyorum. Yürümek istemeyen biriyle asla Paris’e gitmeyin. Her zaman Tuileries’e ve çevrelerindeki her şeye giderim – Orsay, Orangerie, Jeu de Paume ve Louvre. Ve Rodin’in Bahçesi, çok muhteşem, güzel ve romantik.

2

Dumanlı Dağlarda Yürüyüş

Kız kardeşim Beverly bir öğretmendi ve 65 yaşında emekli olduğunda sırt çantasıyla gezmeye başladı. Onunla seyahat ettim. Smokies’deki en yüksek üçüncü dağ olan LeConte Dağı’na tırmandık. 1930’lardan kalma eski bir tarihi kulübesi ve kulübeleri var, orada yol yok. İçeri giriyorsun, elektrik yok. Yıpranmış eski dağlar, Rockies gibi yeni değil. Güzel yaprak döken orman akarsuları. kır çiçekleri Yol boyunca ağlayan beklentiler.

3

Stromboli’nin Yükselişi

Uzun zaman önce Harvey Keitel ile Ginostra adında bir film yaptım ve onu Panarea’da çektik. İtalya’daki Aeolian Adaları’ndan biridir ve Stromboli’ye bakmaktadır. Oğlum Justin ve ben Stromboli’ye tırmandık ve harikaydı. Demek istediğim, yaşayan bir volkan. Orada oturup patlamasını izleyebilirsiniz ve bence orada kamp yapan insanlar var. Kumu kazabilirsin, dediler ve bir tavuğu gömüp yemeğini pişir. Ve diğer taraftan aşağı indiğinizde sanki uçuyormuşsunuz gibi oluyor.

4

70’lerin müziği

70’lerin tüm müziklerini seviyorum – Led Zeppelin, The Who, Fleetwood Mac, Allman Brothers, Carole King ve Crosby, Stills, Nash & Young. Ringo’yu Yunan Tiyatrosu’nda ziyaret edecektim ama bu sefer gidemiyorum. Bir şey arıyorum. Abbey Road’u, Beatles’ı seviyorum. Eskiden kulaklıkla dinlerdim ve kalbimin daha hızlı atacağını hissettim.