ABD Mahkemesi, Ooki Dao Destekçilerine Müsaade Verdi

Shib

Global Mod
Global Mod
ABD Mahkemesi, Ooki Dao Destekçilerine Müsaade Verdi Emtia Vadeli Süreçler Ticaret Kurulu (CFTC) ile Ooki Dao içindeki davada, kripto para şirketinin destekçilerine müsaade verildi.

Geçtiğimiz ay CFTC, kurula kayıtlı olmadığı sebebi öne sürülerek Ooki Dao tarafına dava açmıştı. Dava görülürken mahkeme, kripto para şirketini savunmak isteyen iki kümeye müsaade verdi. LexpunK Army ve DeFi Education Fund kuruluşları ihlal davasında, kripto şirketinin tarafında yer aldı.

Ooki Dao Tarafına İki Yeni Destekçi

Mahkemenin yargıcı, Ooki Dao tarafına dayanak olmak isteyen iki kümeye online iştirak müsaadesi verdi. Bu iki küme, CFTC’ye ilişkin bir internet sitesinin yardım botu aracılığıyla davada yer alabilecek.

ABD Bölge Yargıcı William Orrick, bir küme avukat ve yazılım geliştiricisi olan LeXpunK Army’nin ve bir lobici küme olan DeFi Eğitim Fonu’nun talebini kabul etti. Mahkeme brifinglerinin arkadaşlarını savunabileceğini iddia etti.

Ooki Dao tarafının kanunları ihlal ettiği nedeni öne sürülerek yürütülen davada, iki destekçi brifing verecek. Yargıç, LexpunK tarafının brifing vermesi için 17 Ekim tarihine kadar mühlet tanıdı. DeFi Eğitim Fonu tarafı ise brifingini mahkemeye teslim etti.

Kripto para şirketini destekleyecek kümelerin brifingi, 30 Kasım tarihinde görülecek duruşmada dinlenecek.