4 Temmuz barbekünüzün müziği için 16 şarkı

Hasan

Global Mod
Global Mod
sevgili dinleyiciler,

Geç gün batımlarının, tembel kumsal günlerinin ve bitmeyen barbekülerin zamanı nihayet üzerimizde. Burada bir oynatma listesi gereklidir.

Bugünün tür değiştiren koleksiyonu kesinlikle yaklaşan 4 Temmuz partiniz için film müziği işlevi görebilir ve şurada burada birkaç Bağımsızlık Günü referansı bulunabilir. Ama çoğunlukla, bariz olandan kaçınmak ve tüm yaz boyunca eğlenmek için eğlenceli, havadar bir çalma listesi oluşturmak istedim.

4 Temmuz’daki bir toplantıya uygun olarak, burada yer alan tüm sanatçılar Amerikalı. Eh, bir şey dışında: Bunların 90’ların tek vuruşlu harikaları olduğunu unutmuşum. lens aslında Kanadalıydım ama onları çıkarmaya hiç niyetim yoktu “Güneşimi Çal” bir yaz çalma listesinden.

Bu uzun bir zaman, çünkü bir yaz gününün en güzel ve karakteristik yanı boş zaman hissi, sonsuza kadar devam edebilecek bir cumartesi hissi. Sonsuz gibi görünen bir yaza ve kimsenin güneşi sizden çalmadığı gerçeğine.

Ayrıca: Tatillerde sizi e-postalarınızı kontrol etmeye zorlamak istemediğim için ayın 4’ünde yeni bir amfi göndermeyeceğiz. Önümüzdeki cuma normal programımıza devam edeceğiz. O zamana kadar!

Spotify’da okurken dinleyin.

1. Lana Del Rey: “Doin’ Time”

Bu cover’ı 2019 yapımı Norman _____ Rockwell’in parça listesinde ilk gördüğümde şüphelerim vardı ama şimdi dahil olan herkesle aynı fikirdeyim: Lana Del Rey gerçekten de LBC’yi temsil edecek niteliklere sahip (YouTube’da dinleyin)

2. Yüce: “Kötü balık”

Bir mangalda şarkılarından birini çalmadan “Sublime”dan bahsetmek hiç yakışık almaz. İşte benim mutlak favorim, heyecan verici ama her zaman iyimser “Badfish”. (YouTube’da dinle)

3. “Binz” olduğu sürece

Solange’ın son derece akıcı 2019 albümü When I Get Home’dan iki dakikadan biraz daha kısa bir sürede kusursuz hisler. (YouTube’da dinle)

4. Mariah Carey: “Tatlım”

Ele geçmez şantözden güneşin öptüğü bir yaz reçeli. Carey’nin 1997 tarihli Butterfly albümünden “Honey”, daha hip-hop odaklı bir sese sahip olmasıyla biliniyordu. (YouTube’da dinle)

5. Len: “Güneşimi Çal”

Andrea True Connection’ın “More, More, More” adlı eserinin zekice bir örneğini merkeze alan, her yerde hazır bulunan “Steal My Sunshine”, Len’i 90’ların en unutulmaz tek vuruşlu harikalarından biri yaptı. Uyarı: Kendiliğinden şarkılara yol açabilir. (YouTube’da dinle)

6. Yetiştiriciler: “Kutsal Olanlar”

Kim Deal, klasik 1993 Breeders albümü Last Splash’tan bu alevli küçük şarkıda bir karnaval gününün dokunsal zevklerini çağrıştırıyor ve ardından unutulmaz nakaratını söylüyor: “Sen hazırsan yaz hazır.” (YouTube’da dinle)

7. Eleanor Friedberger: “Roosevelt Adası”

Fiery Furnaces solisti Eleanor Friedberger’in New York’un en hafife alınan adasındaki tembel bir güne kasidesi, o hoş ve korkak klavye yalaması olmasaydı neredeyse sözlü bir şiir gibi gelirdi. (YouTube’da dinle)

8. Quest Adında Bir Kabile: “Başlayabilir miyim?”

Kesinlikle mükemmel bir film müziği, şey… sadece katil. Phife Dawg sonsuza dek. (YouTube’da dinle)

9. Erykah Badu: “Cel U Lar Cihazı”

Badu, Drake’in “Hotline Bling” şarkısını kendi benzersiz kişiliğine uyacak şekilde, 2015 mixtape’inin bu merkezinde Ama Telefonumu Kullanamazsın. Başlığın sonuna yakın sesli mesaj menüsü talimatları beni asla güldürmez. (YouTube’da dinle)

10. Funkadelic: “Bunu yapabilir misin?”

Tek oluk altında tek millet. (Evet, albümün “Maggot Brain”den yıllar sonra çıktığını biliyorum. Atmosfer devam ediyor!) (YouTube’da dinleyin)

11. Tom Petty ve Heartthrobs: “Amerikan Kızı”

Eğlenceli Gerçek: “American Girl” sadece 4 Temmuz’da değil, aynı zamanda İki Yüzüncü Yıl münasebetiyle de kaydedildi. Petty, bu mükemmel şarkıya o kadar çok özgüllük ve müstehcen bir dokunaklılık katmayı başarıyor ki, bunca yıldan sonra hala marştan çok kişisel hissettiriyor. (YouTube’da dinle)

12. Bruce Springsteen: “Darlington İlçesi”

Çünkü “Born in the USA”nın başlık şarkısı biraz ile bariz ve yine de bu şarkıya eşlik etmek bir o kadar eğlenceli. Sha-la-la, sha-la-la-la-la. (YouTube’da dinle)

13. Luke Combs: “Hızlı Araba”

Birlikte şarkılardan bahsetmişken, yazın şarkısı için bu güncel hit ve sürpriz yarışmacı, tüm kelimeleri ezbere bilen birkaç nesil barbekü müdavimini birleştirecek – bazıları Tracy Chapman’ın eşsiz orijinalinden ve diğerleri ülke yıldızı Combs’un saygıdeğer haraçlarından. . (YouTube’da dinle)

14. Beyoncé: “Kanepeden Gelen Plastik”

Beyoncé’nin 2022’deki dans pisti macerası “Rönesans”taki en soğuk ve şehvetli an, yazın rahatlama anına davettir. (YouTube’da dinle)

15. De La Soul: “Ben, ben ve ben”

Sevin: De La Soul’un diskografisinin akış hizmetlerinde mevcut olduğu ilk 4 Temmuz! (YouTube’da dinle)

16. Miley Cyrus: “Amerika’da Parti”

Sadece girişim ellerini kaldırmayın. Yap da görelim. (YouTube’da dinle)

Siz hazır olduğunuzda yaz hazırdır

Lindsay

amfi çalma listesi

Spotify’da dinleyin. Bu oynatma listesini her yeni haber bülteniyle güncelliyoruz.

Parça listesi “The Ultimate Fourth July BBQ Soundtrack”.
Parça 1: Lana Del Rey, “Doin’ Time”
Parça 2: Yüce, “Badfish”
Parça 3: Solange, “Binz”
Parça 4: Mariah Carey, “Bal”
5. Parça: Len, “Steal My Sunshine”
Parça 6: Yetiştiriciler, “Azizler”
Parça 7: Eleanor Friedberger, “Roosevelt Adası”
Parça 8: “Tekmeleyebilir miyim?” Başlıklı bir Kabile Çağrısı görevi
Parça 9: Erykah Badu, “Cel U Lar Device”
Parça 10: Funkadelic, “Buna Başlayabilir misin”
Parça 11: Tom Petty and the Heartbreakers, “American Girl”
Parça 12: Bruce Springsteen, “Darlington County”
Parça 13: Luke Combs, “Hızlı Araba”
Parça 14: Beyoncé, “Kanepeden Plastik”
Parça 15: De La Soul, “Ben, Kendim ve Ben”
Parça 16: Miley Cyrus, “ABD’de Parti”

ekstra şarkılar

Ohio’ya müzikal gazellerle ilgili Salı günkü haber bültenini yazarken öğrendiğim şey, The Amplifier’ın Buckeye State’ten çok güçlü bir okuyucu kitlesi ile kutsanmış olduğu. Birçoğunuz kendi favori Ohio ezgilerinizle yazdınız, ancak açık ara en çok talep edilen taklitçiler “Şehrim gitmişti.” Akron’dan Chrissy Hynde, eve gitmenin ve – hayır, sanayileşme ve aşırı gelişme sayesinde – eski ayak basma alanlarınızı tanımamanın getirdiği hayal kırıklığı duygusunu güzel ve zarif bir şekilde yakalıyor. Bu şarkıyı Ohio çalma listesine bir ek olarak kabul edin.

Ayrıca adlı yeni bir sütun için CevapHaberler’daki iyi insanlar Tel makası pikapım, plak kurulumum ve plak dinlemek için tercih ettiğim ekipman hakkında benimle röportaj yapmak için daireme geldi. Röportaj yapan biri olarak, soruları yanıtlayan kişi olmak ve hatta benim dairemde bir fotoğraf çekiminin konusu olmak çok garip geldi. (Komşularımın neden birdenbire bu kadar önemli olduğuma dair hiçbir fikirleri yoktu.) Ancak (şu anda oldukça depresif) New York Mets bobbleheads koleksiyonumla birlikte nispeten ucuz bir müzik seti oluşturmaya yönelik önerilerimi görmek için makaleye göz atın. Wirecutter, abone olabileceğiniz bağımsız ürün incelemeleriyle dolu günlük bir haber bülteni sunar.

Aynı zamanda yeni müzik için de büyük bir haftaydı: The çalma listesi ikisinin de muzaffer dönüşünü gösterir Olivia Rodrigo Ve Samfa, diğer 10 yeni parça ile birlikte. ben de dinledim Fall Out BoyAteşi Biz Başlatmadık’ın güncellenmiş versiyonudur, yani buna gerek yok. (Cidden, yapma.)