2024 Oscar partisinde

Shib

Global Mod
Global Mod
Pazar gecesi Oscar'ların ardından düzenlenen Governors Ball'da yazar-yönetmen Christopher Nolan ve yapımcı Emma Thomas, çok sayıda Oscar'larını kazıttıktan sonra yükseltilmiş podyumdan çıktılar ve partinin şefi Wolfgang Puck tarafından karşılandılar. Puck, gecenin en büyük ödüllerinin onuruna çeşitli İngiliz yemekleri ikram etti: Yorkshire pudingi ile rosto biftek ve ev tadından hoşlanan çifte balık ve patates kızartması ikram edildi.

Törende sahneye çıkan Thomas, hayatı boyunca Oscar kazanmayı hayal ettiğini söyledi. Nolan'a partide aynı rüyayı görüp görmediği sorulduğunda “Kesinlikle” diye bağırdı.

Normalde çekingen olan Nolan, soğukkanlılığını korumasına rağmen o sahnede duygusal olduğunu söyledi. “Beni tanıyanlar ne zaman duygusallaştığımı bilir” dedi. “Emma'ya sor.”

Thomas şunu ekledi: “Zamanında ayrılmasaydı çirkin bir şekilde ağlamaya başlayacaktı.”

Nolan, daha fazla iyi dilekçiyi selamlamak üzere oradan uzaklaşmadan önce, “Ve bunu burada bırakacağız” dedi.

America Ferrera hâlâ Ryan Gosling'in “I'm Just Ken” performansının ve Billie Eilish ile kardeşi Finneas O'Connell'in “Ne İçin Yapıldım” yorumunun sersemlemesini yaşıyordu. Her iki performansın da “harikaydı” dedi. “Bence Ryan çok zeki ve performansıyla gerçekten çok benzersiz ve özel bir şey yarattı.”

Gösteriyi gerçekleştiren Simu Liu şunları söyledi: “Sahnede olmak inanılmaz, gerçeküstü bir andı. Üstelik her şey son derece hızlı bir şekilde bir araya geldi.” Ara sahnenin koreografı Mandy Moore'dan telefon aldığında kendisinin ve oyuncu arkadaşları Ncuti Gatwa, Scott Evans ve Kingsley Ben-Adir'in grup sohbetlerinde bulunduğunu söyledi. “ve dedi ki, 'Aman Tanrım, bunu sen mi yapıyorsun?'” ? Bunu yapmak zorundayız.”

O gece Liu şunu ekledi: “Çok gergindik. Herhangi bir canlı TV yayını yapmak ve bunu bu odada yapmak sinir bozucu mu? Bundan daha korkutucu olan çok fazla oda yok.”

Liu, “Bitirdiğimizde bir anlık sevinç yaşadık” dedi. “Sanırım başardık.”

Anita Hill, kendisine ilham veren filmi yakın zamanda unutmayacak. Hill, Gerwig'in kocası Noah Baumbach'ı bulma yolunda Greta Gerwig'i durdurarak ona “Barbie”nin onun için ne kadar önemli olduğunu anlattı. Gerwig bu ilgiden utandı ve gülümseyerek şöyle dedi: “Burada sadece film çekiyoruz.”

Ancak Hill'in bu konuda söyleyecek daha çok şeyi vardı. “Açık bir şekilde olağanüstü bir iş çıkardı ve umarım bu, sektöre kadınlara ve farklı etnik kökene sahip insanlara daha fazla fırsat açma yönünde bir işaret olur” dedi ve ayrıca “American Fiction”ın senaryo ödülünü kazandığından da bahsetti. “Bu hala yeterli değil” dedi, “ama bunun önemli bir zaman olduğunu düşünüyorum.”