1940'ların üretken çocuk oyuncusu Darryl Hickman 92 yaşında öldü

Shib

Global Mod
Global Mod
Hickman, bu noktada sinema oyuncusu olarak gücünün tükendiğini ve yeni fırsatlar aradığını söylüyor. “Hawaiian Eye” ve “The Loretta Young Show” gibi televizyon dizileri için senaryolar yazmaya başladı. Yaz tiyatrosunda rol aldı ve bu ona bir yıl boyunca “How to Succeed”de başrol oynamasını sağladı; bu filmde kurumsal merdivenleri tırmanan bir cam temizleyicisi olan J. Pierrepont Finch'i canlandırdı.

1970'lerin başında CBS'nin Love of Life adlı pembe dizisinde yardımcı yapımcı oldu. Daha sonra gündüz programlarının gözetimi de dahil olmak üzere istasyonda giderek daha önemli pozisyonlara terfi etti.

1976'nın sonlarında, ruhlarını şeytanın oğluna satan iki rock müzisyeninin (Paul Shaffer ve Greg Evigan) anlatıldığı bir sitcom olan A Year at the Top'un yapımcısı olmak için gruptan ayrıldı. Sorumlu yapımcının başarılı TV komedi yapımcısı Norman Lear olmasına rağmen, dizi yalnızca 1977 yazında kısa bir süre yayınlandı.

Bay Hickman, 1990'lara kadar ara sıra filmlerde ve televizyonda rol aldı.

Ancak 1970'li yıllarda oyuncu koçluğuna da başladı ve yaklaşık 30 yıl boyunca oyunculuk atölyeleri verdi. Aynı zamanda “Bilinçsiz Aktör: Kontrol Dışında, Tam Komuta Altında” (2007) kitabını da yazdı.

Karısının yanı sıra oğlu Damien'ı da geride bırakıyor. Diğer oğlu Justin 1985'te öldü. Kardeşi 2022'de öldü. Oyuncu Pamela Lincoln ile olan evliliği boşanmayla sonuçlandı.

Bay Hickman, çocuk oyuncu olarak deneyimlerini idealleştirmedi. Harika vakit geçirdiğini ancak bunun eğitimini etkilediğini ve yetişkin olarak yıllarca terapi görmesi gerektiğini itiraf etti.

2006 yılında TCM panelinde “30'lu yaşlarımdayken anneme 'Nasıl oldu da 3,5 yaşında stüdyoda film çekiyordum?' diye sordum. 'Bunu her zaman yapmak istemiştin' dedi. Güldüm. O ciddiydi.”